Duurzaamheidsevent

Datum:10 november 2022
Tijdstip:14:30 - 17:30
Locatie:RPP Kunststofoplossingen

Het kan hard gaan. Een paar jaar gelden was klimaat-neutraal, circulair en inclusief ondernemen nog een mooi en ambitieus streven voor de nabije toekomst. Anno 2022 is het bijna een voorwaarde voor bedrijven om te overleven.

De boodschap is duidelijk, we moeten snel onze transitie-ambities omzet- ten in actie. Wadinko wil daar graag een rol in spelen. Daarom organiseren we speciaal voor onze participaties een duurzaamheidsbijeenkomst op 10 november aanstaande. Deze bijeenkomst zal vooral in het teken staan van nú beginnen.

Want waar begint u? Hoe begint u? Wie kan u adviseren en ondersteunen? Die vragen gaan we beantwoorden. Onder andere Jaap de Vries en Bas Roelofs reiken u daarvoor handvatten en tools aan. Ook maken zij u deelgenoot van best practices en delen zij uitdagingen en barrières.

Voor de transformatie waar we nu voor staan, zijn extra menskracht en ideeën absoluut welkom. Wellicht hebt u al een duurzaamheids-denktank opgetuigd. Misschien is er binnen uw organisatie al iemand aangesteld om bezig te zijn met toekomstbestendig ondernemen. Deze uitnodiging is juist ook bedoeld voor hen. Want door samen op te trekken komen we tot de beste oplossingen.

Graag nodigen wij u uit voor de duurzaamheidsmiddag. Komt u ook? Meldt u zich dan aan met een e-mail naar info@wadinko.nl.