Referenties

  • Wij huren Esther Jansen (WMKB) in als onze duurzaamheidsdeskundige. Ze ondersteunt ons op een zeer plezierige manier met het ontwikkelen en implementeren van onze duurzaamheidsvisie en -strategie. Esther is zeer kundig en to-the-point. Kennis van zaken, structuur en handvaten middels o.a. de CSRD- light Methode. En daadkracht die past bij een MKB bedrijf als BKAlu. We zijn heel blij met deze samenwerking en het helpt ons naar de volgende fase. Een noodzakelijke stap naar de toekomst in een tijd van transitie en verandering.
  • Wij hebben in korte tijd onze beleidsvisie vast kunnen leggen en concrete acties kunnen bespreken en uitvoeren. In korte tijd hebben wij door de expertise van WMKB inzicht gekregen in de wereld van ESG, SDG, CSRD , Ecovadis etc. Wij zijn inmiddels volop in gesprek met onze stakeholders, wat door onze klanten enorm gewaardeerd wordt. De zeer praktische aanpak van WMKB spreekt ons bijzonder aan en motiveert ons om niet alleen mooie documenten te maken, maar vooral ook acties ter verbetering door te voeren.
  • Esther Jansen begeleidde Tielbeke in 2022 in slechts vier maanden naar een EcoVadis-medaille. Haar veelzijdige inzicht in de materie en intrinsieke motivatie speelden samen met haar reeds opgedane ervaring een belangrijke rol in dit project. Voor Tielbeke voldoende reden WMKB ook om assistentie te vragen bij de voorbereidingen richting de nieuwe CSRD-richtlijnen.