Koploperproject Overijssel #2 Inschrijven is nu mogelijk

Datum:5 september 2023

Koploper worden | Koploperproject

Kan jouw bedrijf of organisatie ook een positieve boost gebruiken op het gebied van duurzaamheid? Sluit dan ook aan bij de groeiende groep Koplopers. Het maakt niet uit of je beginner bent of al ver gevorderd. Ook eerdere deelnemers die al heel actief waren met duurzaam ondernemen, geven aan dat ze veel aan hun deelname hebben gehad. Je komt erachter wat je allemaal goed doet, maar er zijn ook altijd blinde vlekken. Een frisse blik van buiten van onze adviseurs of van de andere Koplopers helpt om daarachter te komen. Daarnaast krijg je een schat aan praktische tips mee.

Wat is het Koploperproject?

Het Koploperproject helpt bedrijven en andere organisaties om op een inspirerende, praktische en structurele manier duurzamer te gaan ondernemen. Zo werk je aan een toekomstbestendig bedrijf en duurzame producten en diensten.

Onder deskundige begeleiding ga je gedurende ongeveer 9 maanden in een groep van 8 tot maximaal 15 Koplopers aan de slag met energie en andere duurzame thema’s. Zo leer je van elkaar en van het project. Je krijgt de kennis, de tools en het netwerk om duurzaam te innoveren en beter in te spelen op de transitie naar een klimaatneutrale, circulaire en inclusieve economie. Samen dragen jullie bij aan een sterke en toekomstbestendige regio.